• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
we om uw hulp moeten vragen. De onafhankelijke, onderzo
#1
Nou, dit was anders. Duizend zinloze passes maakten plaats voor incisie, precisie en doelen - veel doelen. Spanje, al bemind You are not allowed to view links. Register or Login to view. door wat ze zaterdag op Wembley hadden gezien, kreeg drie dagen later een eerste glimp van hun nieuwe nationale team in het vlees en ze konden niet gelukkiger zijn geweest. Het is nu acht jaar geleden dat ze  in een WK-finale zaten, gloriedagen die verder wegglipten. En toch, terwijl het nog maar acht weken geleden was dat Kroati? er was, versloeg het team van Luis Enrique ze met 6-0 in Elche, waarbij ze de hoop wekten dat You are not allowed to view links. Register or Login to view. ze misschien toch allemaal You are not allowed to view links. Register or Login to view. terug konden komen. Saúl Níguez speelde geen minuut op het WK, maar dit is een ander tijdperk en hij lijkt erop te staan ??om het te leiden, een symbool van een nieuw Spanje. In de twee You are not allowed to view links. Register or Login to view. wedstrijden die de selección nu speelt onder Luis Enrique heeft hij beide keren de score geopend - eerst in Wembley en nu tegen Kroati?. De Martínez Valero is zijn thuis, de plek waar hij ervan droomde om You are not allowed to view links. Register or Login to view. als kind te spelen, en het brak uit toen hij sprong in de eerste, staande om te applaudisseren toen hij eindelijk teruggetrokken was, de wedstrijd al lang geleden gewonnen. Maar toen het zingen was begonnen,  was het Marco Asensio die een serenade had. Voor Kroati? was dit echt schokkend. Danijel Subasic, Dejan Lovren, Mario Mandzukic, Ante Rebic en Ivan Strinic ontbraken, maar het was meer dan dat. Ze hadden geen antwoord. De  tweede helft was You are not allowed to view links. Register or Login to view. pijnlijk; het was alsof alles waarnaar ze konden streven was om het laatste fluitsignaal te blazen.

?Sergio Ramos's speerpas vond Dani Carvajal diep in het gebied rond Kroati? en met de buitenkant You are not allowed to view links. Register or Login to view. van zijn laars gaf hij niet zozeer een kruis af als een uitnodiging. Saúl, aangelopen, sprong en een kopbal in de hoek dreef. Het was het perfecte voorbeeld van wat de Spanjaarden 'aankomst' noemen You are not allowed to view links. Register or Login to view. - de late, onberispelijk getimede ren het gebied in, doorbreken om te scoren - en slechts een van de vele kwaliteiten de Atlético Madrid-middenvelder brengt. Luis Enrique noemde hem "uniek", "compleet", en toen  er gesuggereerd werd dat er overeenkomsten waren tussen hij en Saúl, drong hij aan: "Hij is een veel verbeterd model." Wat Asensio betreft, het was moeilijk om adequate woorden te vinden na dit . Soms leek hij onaantastbaar, nauwelijks  geloofwaardig. Aan het eind voelde het vreemd om te denken dat het niet gemakkelijk was geweest tot het doel na 23 minuten arriveerde. Kroati? drong hoog op en Spanje leek ongemakkelijk, Ivan  Rakitic verbuigde er één net naast, Ivan Santini ontbrak van dichtbij en Carvajal stopte Perisic. Maar toen zette Saúl Spanje voorop. Vervolgens sloeg Asensio een schot in het net. Hij had nog niet eerder You are not allowed to view links. Register or Login to view. in 16 wedstrijden gescoord voor Spanje; 134 seconden later had hij bijna opnieuw gescoord en verbrak hij een wrede foto van de lat en ging Kalinic achteruit. De zwaarste nederlaag in hun geschiedenis begon met een You are not allowed to view links. Register or Login to view.] prachtig doelpunt.

we hebben een kleine You are not allowed to view links. Register or Login to view. gunst om te vragen. Meer mensen lezen de Guardian dan ooit, maar de advertentie-inkomsten in de media nemen snel af. En in tegenstelling tot veel nieuwsorganisaties hebben we geen paywall  opgezet - we willen onze journalistiek zo open mogelijk houden. U kunt dus zien waarom we om uw hulp moeten vragen. De onafhankelijke, onderzoeksjournalistiek van The Guardian kost veel tijd,  geld en hard werken om te produceren. Maar we doen het omdat we geloven dat ons perspectief belangrijk is - omdat het misschien ook jouw perspectief is. De Guardian is redactioneel onafhankelijk, wat betekent You are not allowed to view links. Register or Login to view. dat we onze eigen agenda bepalen. Onze journalistiek is vrij van commerci?le vooroordelen en wordt niet be?nvloed door eigenaars van miljardairs, politici of aandeelhouders. Niemand bewerkt onze redacteur. Niemand You are not allowed to view links. Register or Login to view. stuurt onze mening. Dit is belangrijk You are not allowed to view links. Register or Login to view. omdat het ons in staat stelt een stem te geven aan de stemlozen, de machtigen uit te dagen en hen ter verantwoording te roepen. Dat maakt ons anders dan zoveel anderen in de media, in You are not allowed to view links. Register or Login to view. een tijd waarin feitelijke en eerlijke rapportage van cruciaal belang is.
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)