• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bovenzijde van camouflageprint met bosm
#1
est begeerde originele kleurstellingen aller tijden is ongetwijfeld schreeuwgroen dat volt- en fotoblauw combineerde om een ??gedenkwaardige sneaker te cre?ren die een swoosh-pictogram is gaan worden. Nu neemt de gebaseerde You are not allowed to view links. Register or Login to view. sneaker-titaan diezelfde esthetiek en silhouet You are not allowed to view links. Register or Login to view. en sleutelt er iets aan. De toebox van dat originele paar was bijna volledig wit, bijna jaren geleden, en het kwam met het logo van de old school sportswear, terwijl nu de tenen de levendige Volt-tint aannemen en de tong de gemoderniseerde cirkelinsignes oproept. Anders dan dat, schakelde de locatie van elke kleur een beetje op dit nieuwe paar over terwijl het nog steeds een duidelijke verbinding hield met dat aangekondigd. Deze statige high staat gepland om deze zondag uit te brengen in atmos. De luxe uitstraling van de schoen wordt aangevuld met een witte tussenzool en een buitenzool.

Fans die dit nostalgisch willen toevoegen aan hun collectie, kunnen dit nu doen bij winkeliers die graag de edelsteen van een hardloper willen zien en die You are not allowed to view links. Register or Login to view. klaarstaan ??om nog een keer terug te komen You are not allowed to view links. Register or Login to view. in de vorm van originele kleurstellingen en You are not allowed to view links. Register or Login to view. samenwerkingen in beperkte oplage. Vandaag krijgen we een eerste blik op een van de laatste, een aankomende release met op basis van mannenkleding. Dit ontwerp kiest voor een sportieve blauwe en citron groene accenten tegen een meer vintage esque paar crème suède en witte mesh, terwijl branding de reebok-logo's op de tong en de hiel vervangt. Aangezien de trend van hardlopers een recordhoogte bereikt, verwachten we dat het re-issue beter zal gaan dan toen dit silhouet voor het eerst werd teruggebracht om een ??volledig beeld van de onderstaande afbeelding te krijgen en een release te verwachten tijdens het seizoen.

Shoe gaat door met hun jubileumviering met een samenwerking met een van de populairste actiehelden uit de Amerikaanse cultuur. You are not allowed to view links. Register or Login to view. Bundeling van krachten met klassiekers, Shoe You are not allowed to view links. Register or Login to view. Palace geeft een waardige eerbetoon met een paar klassieke You are not allowed to view links. Register or Login to view. doek perfect uitgerust voor de heldhaftige pictogram dat in dienst voor meer dan zes decennia is geweest. Deze limited edition schoen is gemaakt van duurzaam canvas en heeft een militair ge?nspireerde bovenzijde van camouflageprint met bosmotief. Dikke neon oranje veters zorgen voor een heldere kleur en de eebok-branding op de linkerschoen is vervangen door een speciaal logo op de tong, terwijl een speciaal logo van het schoenenpaleis op de binnenzool aankomt. De battle-ready look wordt aangevuld met een schone zwarte tussenzool en een klassieke gom-buitenzool.

Zoek naar deze limited edition-samenwerking om deze zaterdag naast twee verschillende panelhoeden die zowel hun aartsvijandschoenpaleis vertegenwoordigen als hun You are not allowed to view links. Register or Login to view. aartsvijandschoenenpaleis uit te geven sinds de release You are not allowed to view links. Register or Login to view. van de pinnacle-lijn in de hoge als canvas heeft gediend You are not allowed to view links. Register or Login to view. voor menig premium-iteratie. Van vachettabruin leer tot bruine croc, de schoen heeft een overvloed aan premium materialen en nu is het klaar om te komen in een luxe dames iteratie met een combinatie van zeil en slangenhuid. De schoen heeft een premium bovenwerk van zeilleer met rijke bruine slangenhuid accenten die op de swooshes, hiel en enkel kraag komen. Getextureerde touwveters, een tongstrip in tong met tong in reli?f en een logo op de kraag met bal en zeilbalvleugel zorgen voor nog meer premiumaccenten.
  Reply
#2
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
 
GClub is open to those who enjoy the challenge.
Need excited The adrenaline in the body it lows.
The symptoms of excited.
And one way to make people feel that it is a gamble.
The gambling games to play, it will include You are not allowed to view links. Register or Login to view. Baccarat, Roulette, Sic Bo.
The key is to have these games to share the same bet.
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)